Hoe gaat de sollicitatieprocedure in zijn werk?

Brievenselectie

De selectiecommissie beoordeelt de brieven en beslist of je wordt uitgenodigd voor het vervolg van de selectieprocedure. De briefbeoordeling geschiedt aan de hand van de volgende criteria:

  • CV passend bij de huisartsopleiding
  • Beheersing Nederlandse taal
  • Reflectie op eerdere afwijzing (STARR-interview)

Uiterlijk vier weken na sluiting van de aanmeldingsperiode ontvang je bericht over dit besluit. Zie de planning voor de belangrijke data.

Informatie en contact

Informatie over het sollicitatieproces, de planning en voorwaarden vind je op de website van Huisartsopleiding Nederland.

Vragen of problemen bij online solliciteren? Neem contact op met de afdeling werving, selectie en plaatsing van Huisartsopleiding Nederland via 030 - 22 72 820 of stuur een e-mail naar support@huisartsopleiding.nl.

Sollicitatieproces

Het sollicitatieproces voor de huisartsopleiding bestaat uit twee onderdelen:

1) Selectieprocedure

De selectieprocedure is competentiegericht en wordt ingezet om te bepalen of je geschikt bent om te starten met de huisartsopleiding.

2) Plaatsingsprocedure

Als je geschikt bent bevonden voor de huisartsopleiding doe je mee met de eerstvolgende plaatsingsprocedure. Het is niet mogelijk om een plaatsingsronde over te slaan.

 

Lees voor het indienen van je sollicitatie de regels en voorwaarden door. Bij het verwerken van je sollicitatie verwerken we ook je persoonsgegegevens. Lees meer over hoe we dat doen.